Om oss

Vi är ett av Gävles ledande företag inom lyftbranschen.

Martinsson Transport kännetecknas av hög kvalitét, stor kunskap och trygghet.


Vi ser till att dessa kriterier alltid uppfylls då det är en självklarthet för oss att leverera ett förstklassigt arbete till våra kunder.

Namnet Martinsson Transport AB har varit synonymt med kranbilar samt specialtransporter i många år. Idag är familjeverksamheten uppdelat i flera olika bolag, som ofta samarbetar och skapar nya möjligheter för dig som kund. Vi är branschledande på kranbilar men vi kan också erbjuda helhetslösningar för alltifrån lägenhetsbyggen, till nyproduktion och komplexa objekt inom exempelvis industri samt en expertis som få andra företag.
​​​​​
Inget lyftuppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi har allt ifrån stora till små kranbilar med släp, hjullastare, andra släp-typer och tillbehör. Vi har kranar i storlekar från 20-110 tonmeter. Tack vare vår bredd -och goda kunskap inom kranbilar, vår kännedom kring vilka tillstånd som krävs för att använda dem samt möjligheten till uppställningar av kranar och av containers, innebär att vi kan titulera oss som kranspecialister. Samtidigt följer vi ständigt produktutvecklingen och anpassar vår toppmoderna maskinpark efter marknadens krav och behov. 

Kvalitétspolicy
Våra kvalitetsambitioner är att vara en professionell logistikfirma inom transport genom kunnig och kompetent personal, testad och driftsäker samt tack vare vår moderna utrustning. Vi strävar alltid efter att lämna kostnadseffektiva lösningar till kunden. Varje utfört projekt ska utföras så att det blir en god referens för vår nästa kund. Vi ska ständigt se över våra arbetssätt för att förbättra oss och verksamheten. 

Miljöpolicy
Vi ska medverka för att minimera vår egen och våra kunders miljöpåverkan så långt det går och är tekniskt möjligt. Detta gör vi genom att använda: miljöanpassade fordon, maskiner och utrustning samt genom att:
  • Ta hand om våra maskiner - vi förlänger livslängden
  • Effektivisera våra transporter till och från etableringsplatser
  • Öka vår kunskap och engagemang som berör våra kunder
  • Källsortera vårt avfall och förebygga föroreningar så långt som möjligt